Vacature omschrijving

Vacature samenvatting

Industrie
Rotterdam
volgens CAO
afwisselend

Corveeër

220007 2292 x bekeken Rotterdam afwisselend volgens CAO Schoonmaker, Cleaner

Profielschets

Als CORVEEËR zorg jij dat de werklocatie er opgeruimd en netjes bij staat. Je bent werkzaam op grote industriële locaties en terreinen, waar elke dag veel bezigheden zijn. Wat die bezigheden ook zijn, het geeft altijd rommel en restproducten, hoe dan ook ….  Als Corveeër zorg jij er voor dat de werklocatie vrij blijft van rommel en onnodige obstakels, en zorg jij dat ruimtes en objecten er elke keer weer opgeruimd en gebruiksklaar bij staan. De werkzaamheden van een Corveeër zijn onmisbaar binnen het onderhoudsproces op een industriële locatie.


Het werk van een Corveeër kan op vaste of wisselende locaties worden uitgevoerd. Locaties in de regio Rotterdam (Botlek, Europoort, Maasvlakte) en de regio’s Moerdijk, West-Brabant en Vlissingen, zoals raffinaderijen, (petro-chemische) fabrieken en centrales.

Aanbod

Als Corveeër bij Zuidgeest ontvang je het loon zoals aangegeven in de cao van de opdrachtgever, eventueel met de daarbij horende toeslagen en vergoedingen. Je salaris wordt wekelijks naar jouw rekening overgemaakt.  
Wil jij doorgroeien naar Industrieel Reiniger of Hogedrukspuiter, Buitenwacht of Montagewerker ? Vraag Zuidgeest naar het opleidingstraject wat jou stappen vooruit laat maken 

Werktijden

Er wordt gewerkt in 8-urige dag -, avond -, nacht - of weekend diensten. Overwerk wordt overlegd, en projectmatig kunnen diensten van 10- of 12 uur voorkomen. 
 

Eisen

Van een Corveeër verwacht Zuidgeest dat je goed kunt omgaan met dagelijkse wisselingen : afwisselende werkzaamheden, wisselende collega’s en locaties : dit zie jij als een uitdaging !
Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar, beheerst goed de Nederlandse of Engelse taal, en je hebt geen last van hoogtevrees of werken in kleine ruimtes. Je bent fysiek in orde en je doet wat je gevraagd wordt te doen
Je beschikt over een geldig certificaat VCA, of bereidt dit zo snel mogelijk te behalen. 
Bij voorkeur heb je eigen vervoer. Geen eigen vervoer, bespreek dan met Zuidgeest de mogelijkheden van het Zuidgeest-vervoer.

Bedrijfsprofiel

Bouw nú samen met Zuidgeest aan jouw toekomst!
 

Bij Zuidgeest sta jij als medewerker op één.
Dat merk je bijvoorbeeld aan de persoonlijke begeleiding.
Je hebt bij ons een vast aanspreekpunt, een professional die jou écht kent en kennis heeft van de praktijk. Dat praat wel zo makkelijk.

Ook kun je altijd rekenen op veilige werkomstandigheden en zijn we 24/7 bereikbaar voor jouw vragen.
Zo weet je altijd waar je aan toe bent.
Zuidgeest is dé specialist in werk in de bouw, industrie, techniek en engineering.
Via ons werk je bij eersteklas betrouwbare bedrijven en haal je certificaten die je nodig hebt om verder te komen in jouw vak.

Meteen werk maken van jouw talent? Solliciteer dan nu! 

Wil jij niks missen?

Volg ons dan op Facebook, Instagram en LinkedIn.  

afwisselend
volgens CAO
Rotterdam

Direct solliciteren!

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving

Vragen over deze vacature?

Je kunt terecht bij:
Raymond Pangkey
Raymond Pangkey

Vind jouw baan

  • Limburg
  • Noord-Brabant
  • Noord-Holland
  • Zeeland
  • Zuid-Holland