Vacature omschrijving

Vacature samenvatting

Industrie
Rotterdam
volgens CAO
afwisselend

Industrieel Reiniger

220005 2821 x bekeken Rotterdam afwisselend volgens CAO Industriële reinigers

Profielschets

Industrieel Reiniger

Regio : Rotterdam (Botlek, Europoort, Maasvlakte), Moerdijk, Vlissingen en West-Brabant

Aantal uren per week : afwisselend

Duur van de werkzaamheden : afwisselend

Als Industrieel Reiniger zorg jij zelfstandig of in teamverband voor de reiniging en onderhoud van werklocaties, installaties en machines. Zowel binnen als in de buitenlucht is het jouw verantwoording om het schoon te maken, én te houden. Hiervan kan je vuile handen krijgen en blijft je overall niet altijd schoon, maar dat hoort erbij. Wij zorgen dat jij met de juiste beschermingsmiddelen en apparatuur, veilig je werkzaamheden kan uitvoeren. Geen dag is dan ook hetzelfde. De werkzaamheden zijn afwisselend en je komt op verschillende werklocaties. De ene dag overdags, een andere keer in de avond en soms ’s nachts of in het weekend.

Daarnaast biedt deze functie jou de mogelijkheid je te ontwikkelen. Door het volgen van opleidingen maak jij jezelf tot een specialist binnen het industriële onderhoud.

Aanbod

Als Industrieel Reiniger bij Zuidgeest krijg je minimaal het loon zoals de cao van de opdrachtgever aangeeft, maar zeker ook de daarbij horende toeslagen en vergoedingen. Je salaris wordt wekelijks betaald. 
Je gaat werken bij de grootste industriële opdrachtgevers en locaties, en krijgt de kans je te ontwikkelen. Zuidgeest biedt Industrieel Reinigers de kans om opleidingen te volgen, en zo een allround specialist te worden. 

Direct meer informatie: Raymond Pangkey vertelt je graag meer over deze functie en de mogelijkheden. Mail hem jouw cv met motivatiebrief of bel hem : rpangkey@zuidgeest.nl of 010-3160718

Werktijden

Er wordt gewerkt in 8-urige dag -, avond -, nacht - of weekend diensten. Overwerk wordt overlegd, en projectmatig kunnen diensten van 10- of 12 uur voorkomen. 

Eisen

Van een Industrieel Reiniger verwacht Zuidgeest dat je goed kunt omgaan met dagelijkse wisselingen : afwisselende werkzaamheden, wisselende collega’s, wisselende locaties : voor jou juist een uitdaging !
Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar, beheerst goed de Nederlandse of Engelse taal, en je hebt geen last van hoogtevrees of werken in kleine ruimtes. Je bent fysiek in orde en je doet wat je gevraagd wordt te doen.

Sowieso heb je een geldig certificaat VCA. 

Daarnaast ben je bereidt opleidingen te volgen en beschik je bij voorkeur over een rijbewijs en eigen vervoer. Geen rijbewijs en/of eigen vervoer ? : bespreek met Zuidgeest de mogelijkheden van het Zuidgeest-vervoer.
 

Bedrijfsprofiel

Bouw nú samen met Zuidgeest aan jouw toekomst!
 

Bij Zuidgeest sta jij als medewerker op één.
Dat merk je bijvoorbeeld aan de persoonlijke begeleiding.
Je hebt bij ons een vast aanspreekpunt, een professional die jou écht kent en kennis heeft van de praktijk. Dat praat wel zo makkelijk.

Ook kun je altijd rekenen op veilige werkomstandigheden en zijn we 24/7 bereikbaar voor jouw vragen.
Zo weet je altijd waar je aan toe bent.
Zuidgeest is dé specialist in werk in de bouw, industrie, techniek en engineering.
Via ons werk je bij eersteklas betrouwbare bedrijven en haal je certificaten die je nodig hebt om verder te komen in jouw vak.

Meteen werk maken van jouw talent? Solliciteer dan nu! 

Wil jij niks missen?

Volg ons dan op Facebook, Instagram en LinkedIn.  

afwisselend
volgens CAO
Rotterdam

Direct solliciteren!

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving

Vragen over deze vacature?

Je kunt terecht bij:
Raymond Pangkey
Raymond Pangkey

Vind jouw baan

  • Limburg
  • Noord-Brabant
  • Noord-Holland
  • Zeeland
  • Zuid-Holland