Vacature omschrijving

Vacature samenvatting

Engineering, Productie, Techniek
Rotterdam
Marktconform
40

Manager Technische Dienst

270 1370 x bekeken Rotterdam 40 Marktconform 45 Manager Technische Dienst

Profielschets

 

Locatie: Regio Rotterdam
Dienstverband: langer termijn tot een vaste aanstelling

 


Als Manager van de Technische Dienst bij deze moderne en bekende organisatie in de AGF sector, ben jij de aangewezen persoon om o.a. dagelijks onderhoud aan te pakken met jouw team. 
Je team aansturen op het onderhoud en reparaties aan robots & andere machines in de loodsen is jouw hoofdverantwoordelijkheid. 

Heb je een goed idee over een verbetering aan de installaties, het machinepark of aan andere technische processen, laat het dan weten! Daar staat het management & de directie zeker voor open. Ze willen iemand graag verwelkomen in het team die meedenkt en zoekt naar verbeteringen. 

Jij hebt het technische inzicht en het leidinggevend vermogen in huis om de dagelijks technische vraagstukken op te pakken en op te lossen. Het bedrijf groeit en vernieuwd en daar hebben ze jouw hulp en inzicht voor nodig. Wil je meer weten en ben je geïnteresseerd? Lees dan verder.

 

Dit ben jij:

 

Een aanpakker en een leider met een hoop technisch inzicht en kennis. 
Je motiveert en stimuleert mensen en helpt ze verder in hun ontwikkeling. 
Je hebt een passie voor techniek en oplossingen vinden is jouw specialiteit.
Innovaties en technische ontwikkelen spreken jouw aan, dit bedrijf wil namelijk nog verder moderniseren. Je bent een manager die tussen de mensen staat. 
Je spreekt je team aan en stuurt bij waar nodig. Je begeleid en coacht het team van 7 techneuten. Ook behoort rapporteren en administreren tot je werkzaamheden. Een veelzijdige functie voor een technische alleskunner. 

 

Daarnaast:

 

•    houdt jij je bezig met de planning van de Technische Dienst op basis van het werkaanbod. Hierbij kun je denken aan storingen, reparaties, preventief onderhoud en ondersteuning van de productie.
•    Je houdt rekening met de productie afdeling en de prioriteit van de te verwerken orders en stemt daar jouw planning op af.  Ook werk je nauw samen met jouw collega's van IT vanwege de toekomstplannen van dit bedrijf. Deze organisatie wil zich inzetten op vernieuwing van de mechanisatie en daarbij zullen robots steeds meer werk uit handen nemen. Daar hebben ze jouw hulp bij nodig.
•    Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van afdelingsplannen en de vormgeving van een onderhoudsstrategie en ook het budgetbeheer.
•    Verder houd jij je bezig met het opstellen van KPI’s , je huurt buitenfirma’s in als dat nodig is voor reparaties of storingen en deze werkzaamheden controleer je. 
•    Je bent bezig met contractmanagement voor alle technische faciliteiten. Je optimaliseert en verbeterd processen waar nodig. Meedenken met het bedrijf en de optimalisatie van de storingsdienst wordt erg gewaardeerd. 

Aanbod

 

Dit krijg jij van ons : 

 

Een belangrijke en gevarieerde leidinggevende positie met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, uitdaging, eigen inbreng, afwisseling en ontwikkeling. Dit zijn de kernwoorden die deze baan het beste omschrijven. 

Je krijgt binnen deze toonaangevende en moderne organisatie in de Foods sector alle ruimte om jouw talent verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het volgen van opleidingen. 

Je gaat aan de slag in een prikkelende werkomgeving, waar veel gemoderniseerd gaat worden & je bent de leidinggevende van jouw technische dienst. Kan er wat efficiënter en beter? Trek aan de mouw van het management.  

 

Maak jij jezelf onmisbaar voor deze werkgever? 
Dan behoort een vast contract zeker tot de toekomstmogelijkheden. 

 

Een goed salaris en prettige arbeidsvoorwaarden (Metalektro CAO).

 

Bedrijfsprofiel:

 

Je komt te werken bij een bekende organisatie die constant vernieuwd en een van de mooiste & milieuvriendelijkste panden heeft in Nederland. Dit bedrijf is een expert op het gebied van allerlei bijzondere producten. 

De betrokkenheid van het bedrijf bij hun medewerkers zorgt ervoor dat ze constant blijven ontwikkelen en groeien in hun markt. 
 

Werktijden

 

Volgens rooster opdrachtgever.

Eisen

 

Jij hebt:


•    Een afgeronde hbo-opleiding, in bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Algemene Operationele Techniek.
•    3-5 jaar ervaring als leidinggevende binnen een technische dienst.
•    Ervaring met leidinggeven aan een team & kennis van Asset Management.
•    Goede technische kennis en technisch inzicht; zowel elektrotechnisch als mechanisch.
•    Ervaring met het maken jaarplannen, budgetten en project control en met het contracteren van leveranciers en derde partijen.
•    Kennis en ervaring met Robotica en proces automatisering is een grote pre!
•    Daarnaast ervaring in het opzetten van een projectorganisatie en het managen van projecten.
•    Je spreekt, schrijft en leest Nederlands en Engels goed.


 

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw loopbaan?

 

Grijp dan nu deze uitdagende kans. 
Neem meteen contact op met Zuidgeest Recruiter Jason. Hij is te bereiken op 06-13853087. Je kunt hem ook een Whats’app bericht sturen. 
 

Bedrijfsprofiel

 

Bouw nú samen met Zuidgeest aan jouw toekomst!
 

Bij Zuidgeest sta jij als medewerker op één.
Dat merk je bijvoorbeeld aan de persoonlijke begeleiding.
Je hebt bij ons een vast aanspreekpunt, een professional die jou écht kent en kennis heeft van de praktijk. Dat praat wel zo makkelijk.

Ook kun je altijd rekenen op veilige werkomstandigheden en zijn we 24/7 bereikbaar voor jouw vragen.
Zo weet je altijd waar je aan toe bent.
Zuidgeest is dé specialist in werk in de bouw, industrie, techniek en engineering.
Via ons werk je bij eersteklas betrouwbare bedrijven en haal je certificaten die je nodig hebt om verder te komen in jouw vak.

Meteen werk maken van jouw talent? Solliciteer dan nu! 

 

Wil jij niks missen?

Volg ons dan op Facebook, Instagram en LinkedIn.  

40
Marktconform
Rotterdam

Direct solliciteren!

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving

Vragen over deze vacature?

Vind jouw baan

  • Limburg
  • Noord-Brabant
  • Utrecht
  • Zeeland
  • Zuid-Holland