Vacature omschrijving

Vacature samenvatting

Engineering, Industrie, Techniek
Rotterdam
Marktconform
40

Supervisor E&I

270 1370 x bekeken Rotterdam 40 Marktconform Voormannen

Profielschets

 

Locatie: Rotterdam
Dienstverband: Langer termijn tot een vast contract

 

Jij bent als Supervisor E&I bij deze bekende aannemerij in de industriële sector van Rotterdam onmisbaar voor je team Engineers en een gepassioneerde techneut. Je gaat besturingsinstallaties ontwerpen en bouwen op verschillende locaties met jouw team. 
Als Supervisor ben je constant in overleg met je collega’s van het projectteam & het management. Je bent verantwoordelijk voor het technische ontwerp, de uitvoering en de controle van de besturingsinstallaties. Een afwisselende functie, bij verschillende bekende bedrijven. De nadruk in deze functie ligt op elektrotechniek & installatietechniek, ontwerpen, samenwerken, leiden en begeleiden en secuur werken. 


Past deze veelzijdige functie bij je en wil je meer weten? Lees dan verder!

 

Dit ben jij:


Jij bent zelfstandig & nieuwsgierig. Je durft verantwoordelijkheid te nemen. Je let op kwaliteit en op efficiëntie van jouw aanpak.  Je weet precies wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Je werkt secuur en nauwkeurig en controleert het werk. Je neemt graag de leiding en weet hoe je effectief en prettig communiceert met alle collega’s. Je coördineert en bent een planner. Daarnaast ben je een E&I professional en vind je het ook niet vervelend om je handen vies te maken.

 

Daarnaast:


•    Ga je samenwerken met verschillende enthousiaste collega’s. En ben jij de Supervisor van de groep E&I-engineering. Je bent bezig met het coördineren van deze groep, om de diverse E&I installaties zorgvuldig te ontwerpen en te bouwen.
•    Het ontwerp wordt uitgewerkt in elektrotechnische schema’s waarbij er gebruik wordt gemaakt maken van CAD/CAE-systemen. Deze vertaal je en instrueer je, in uit te voeren werkzaamheden aan en voor jouw medewerkers.
•    Jij als Supervisor E&I coördineert per project de werkzaamheden van het projectteam. Je stelt Technische Specificaties op en ontwikkelt het E&I-ontwerp waarbij rekening wordt gehouden met wettelijke richtlijnen en bijbehorende normen, bedrijfsvoorschriften en standaarden.
•    De Lead engineer E&I is het aanspreekpunt voor de projectleider met betrekking tot de E&I-engineering en is binnen het projectteam verantwoordelijk voor de taakverdeling, technisch ontwerp, kwaliteit en voortgang. 
 

Aanbod

 

Dit krijg jij van ons : 

 

Een fijn team met slimme en innovatieve top engineers & verantwoordelijkheid, uitdaging, afwisseling en ontwikkeling. Dit zijn de kernwoorden die deze baan het beste omschrijven. 

Je krijgt binnen deze informele, internationale aannemerij die zich bezig houd met diverse projecten in de Industrie van o.a. Rotterdam alle ruimte om jouw talent verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het volgen van opleidingen. 

Je gaat aan de slag in een prikkelende werkomgeving, waar je werkt aan grote E&I projecten in de industrie van Rotterdam. Dit doe je bij bekende internationale klanten. 

 

Maak jij jezelf onmisbaar voor deze werkgever? 
Dan behoort een vast contract zeker tot de toekomstmogelijkheden. 

 

Een goed salaris en prettige arbeidsvoorwaarden (Orsima CAO)

 


Bedrijfsprofiel:

 

Als jij gaat starten bij deze klant, dan werk je niet bij zomaar een bedrijf. 
Deze prachtige organisatie is namelijk uitgeroepen tot 1 van de beste werkgevers van heel Nederland!

Dit familiebedrijf bestaat al meer dan 80 jaar. Er heerst een nuchtere en informele sfeer en men spreekt elkaar aan met Je en Jij.  

Werktijden

 

Volgens rooster opdrachtgever.

Eisen

 

Jij hebt:


•    Een afgeronde mbo niveau 4 opleiding, bij voorkeur in de richting Elektrotechniek of een andere aansluitende technische discipline.
•    Aantoonbare werkervaring opgedaan in de industrie en/of elektrotechniek. Je hebt gewerkt met besturingsinstallaties en hebt daar ruime ervaring mee.
•    Kennis van industriële processen & elektrische richtlijnen en normen.  
•    Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk), vanwege de diversiteit aan collega’s en klanten waarmee je gaat werken.
•    Kennis van diverse tekenprogramma’s zoals Autocad.
•    Een oplossingsgerichte, begeleidende, analytische, kritische & enthousiaste houding. Je hebt een passie voor techniek en de ontwikkelingen daarin.
•    Je bent sociaal ingesteld en vind samenwerken belangrijk. 

 

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw loopbaan?

 

Grijp dan nu deze prachtige kans. 
Neem meteen contact op met Zuidgeest recruiter Jason. Hij is te bereiken op 06-13853087. Je kunt hem ook een Whats’app bericht sturen. 


 

Bedrijfsprofiel

 

Bouw nú samen met Zuidgeest aan jouw toekomst!
 

Bij Zuidgeest sta jij als medewerker op één.
Dat merk je bijvoorbeeld aan de persoonlijke begeleiding.
Je hebt bij ons een vast aanspreekpunt, een professional die jou écht kent en kennis heeft van de praktijk. Dat praat wel zo makkelijk.

Ook kun je altijd rekenen op veilige werkomstandigheden en zijn we 24/7 bereikbaar voor jouw vragen.
Zo weet je altijd waar je aan toe bent.
Zuidgeest is dé specialist in werk in de bouw, industrie, techniek en engineering.
Via ons werk je bij eersteklas betrouwbare bedrijven en haal je certificaten die je nodig hebt om verder te komen in jouw vak.

Meteen werk maken van jouw talent? Solliciteer dan nu! 

 

Wil jij niks missen?

Volg ons dan op Facebook, Instagram en LinkedIn.  

40
Marktconform
Rotterdam

Direct solliciteren!

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving

Vragen over deze vacature?

Vind jouw baan

  • Limburg
  • Noord-Brabant
  • Utrecht
  • Zeeland
  • Zuid-Holland