Vacature omschrijving

Vacature samenvatting

Engineering, Industrie, Techniek
Rotterdam
Marktconform
40

Werkvoorbereider Industrie Rotterdam

270 1379 x bekeken Rotterdam 40 Marktconform 45 Werkvoorbereider

Profielschets

 

Regio: Rotterdam
Duur van de functie: voor langer termijn, tot vast

 

Als Werkvoorbereider binnen deze welbekende aannemerij die zich richt op de industrie van Rotterdam, houdt jij je dagelijks bezig met de begeleiding en voorbereiding van verschillende constructie projecten. 
Je zorgt ervoor dat collega’s de projecten zo goed en prettig mogelijk kunnen uitvoeren. Je houd je voornamelijk bezig met de administratie, documentatie en het allround voorbereiden van de diverse opdrachten op uiteenlopende locaties in Rotterdam.
Zelfstandigheid, overzicht, inkoop en administratie, kennis van materialen, klanten en je collega’s zijn belangrijke aspecten in deze functie. Je bent een spin in het web tussen klanten, organisatie en de medewerkers en je zet opdrachten om in werkdossier voor je collega’s en maakt afspraken met jouw klanten. 


Klinkt dit interessant en past het voor zover bij jou? Lees dan verder.


Dit ben jij:


Jij bent iemand die snel kan schakelen, je houd het overzicht. Je bent accuraat in je werk en durft knopen door te hakken. Je bent besluitvaardig en heb technisch inzicht. Ook vind je technologische ontwikkelingen in de industrie, petrochemie en constructie interessant. Je bent servicegericht en ondersteund je collega’s. Sociale vaardigheden heb je en je kan met humor en charme jouw besluiten overdragen en je collega’s daarvan overtuigen. Ook ben je een samenwerker en je kan goed multi-tasken.  Je kan verantwoordelijkheid aan en doet je uiterste best om de projecten zo optimaal mogelijk voor te bereiden.  

 

Daarnaast:


•    Ben je medeverantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van projecten en rapporteer je aan een senior collega.
•    Voordat een project van start gaat bestudeer jij het bestek, alle tekeningen en extra verstrekte informatie. Je stelt werkmappen samen & verzorgt de documentatie.
•    Je ondersteunt voormannen, (hoofd)uitvoerders en de projectmanagers en stelt tijdsplanningen op. Je maakt werkbegrotingen, stelt uittrekstaten op voor materialen en onderhoud het contact met onze klanten.
•    In samenwerking met onze afdeling inkoop verzorg jij de bestellingen en uitbestedingen van piping materialen.
•    Ook verzorg je de archivering van de kwaliteitsregistratie en je schrijft controle- en voortgangsrapportages. Daarnaast lever je een bijdrage in het aanvragen en verzorgen van werkvergunningen, het opstellen van meer- en minderwerk, het maken van kostencalculaties en uitvoeren van controles in het veld.
 

Aanbod

 


Dit krijg jij van ons : 

 

Verantwoordelijkheid, uitdaging, afwisseling en ontwikkeling. Dit zijn de kernwoorden die deze baan het beste omschrijven. 

Je krijgt binnen dit toonaangevende, internationale bedrijf alle ruimte om jouw talent verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het volgen van opleidingen. 

Je gaat aan de slag in een prikkelende omgeving, waar je werkt aan grote constructieprojecten met een flinke dosis diversiteit.

 

Maak jij jezelf onmisbaar voor deze werkgever? 
Dan behoort een vast contract zeker tot de toekomstmogelijkheden. 

 

Een goed salaris en prettige arbeidsvoorwaarden (Metalektro CAO)

 


Bedrijfsprofiel:


Ga je aan de slag bij deze organisatie, dan werk je bij een bekende aannemer in de chemische-, petrochemische- en de olie en gasindustrie. 

Deze organisatie is al bijna 40 jaar verantwoordelijk voor grootschalige en multidisciplinaire projecten op het gebied van nieuwbouw en ombouw. 
Ook krijg je in deze organisatie te maken met uitdagende stops & turnarounds. 

Onze klant biedt nieuwe collega’s doorgroeimogelijkheden en een flexibele werkomgeving en heeft korte communicatielijnen. De organisatie is nog altijd groeiend en zoekt nu een geschikte, collegiale en ambitieuze projectmanager. 

 

Werktijden

 

Volgens rooster opdrachtgever.

Eisen

 

Je bent:


 
•    In het bezit van een afgeronde MBO diploma in een technische richting. Het liefst in de richting van Werktuigbouwkunde.
•    Je hebt werkervaring opgedaan in de (piping) industrie.
•    Goed in woord en geschrift in de Engelse en Nederlandse taal. Dit omdat je vaak te maken hebt met internationale eindklanten, onderaannemers & collega’s.
•    Je hebt passie voor techniek en bent dienstverlenend en behulpzaam naar je collega’s toe. Met z’n allen voer je de projecten uit en maak je er een succes van. 
•    Je bent goed met computersystemen en met name Microsoft Office. Heb je ervaring met Roser is dat een absolute pré.


Ben jij toe aan de volgende stap in jouw loopbaan?


Grijp dan nu deze prachtige kans. 
Neem meteen contact op met Zuidgeest recruiter Jason. Hij is te bereiken op 06-13853087. Je kunt hem ook een Whats’app bericht sturen. 
 

Bedrijfsprofiel

 

Bouw nú samen met Zuidgeest aan jouw toekomst!
 

Bij Zuidgeest sta jij als medewerker op één.
Dat merk je bijvoorbeeld aan de persoonlijke begeleiding.
Je hebt bij ons een vast aanspreekpunt, een professional die jou écht kent en kennis heeft van de praktijk. Dat praat wel zo makkelijk.

Ook kun je altijd rekenen op veilige werkomstandigheden en zijn we 24/7 bereikbaar voor jouw vragen.
Zo weet je altijd waar je aan toe bent.
Zuidgeest is dé specialist in werk in de bouw, industrie, techniek en engineering.
Via ons werk je bij eersteklas betrouwbare bedrijven en haal je certificaten die je nodig hebt om verder te komen in jouw vak.

Meteen werk maken van jouw talent? Solliciteer dan nu! 

 

Wil jij niks missen?

Volg ons dan op Facebook, Instagram en LinkedIn.  

40
Marktconform
Rotterdam

Direct solliciteren!

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving

Vragen over deze vacature?

Vind jouw baan

  • Limburg
  • Noord-Brabant
  • Utrecht
  • Zeeland
  • Zuid-Holland