Vacature omschrijving

Vacature samenvatting

Engineering, Industrie
Rotterdam
Volgens cao opdrachtgever
40

QA / QC Manager Petrochemie

270 1348 x bekeken Rotterdam 40 Volgens cao opdrachtgever Manager

Profielschets

 

Regio: Rotterdam

Dienstverband: Langer tot vaste aanstelling. Jij bent als QA/AC manager de centrale vraagbaak en specialist in het QA/AC beleid van deze bekende aannemer in de Industrie van o.a. Rotterdam.

Door jouw kennis en ervaring in de Petrochemie, Apparatenbouw of Offshore sector is deze functie op je lijf geschreven. 

Je komt te werken in de industrie van Rotterdam, een sector die constant in beweging is en professionals zoals jou zoekt. 

Je bent verantwoordelijk over een divers takenpakket, van implementatie, vertaalslag, coördinering en de bewaking van de QA/QC processen en het QA/QC beleid. 

 

Ben jij de professional die aansluit op deze functie en klinkt dit uitdagend genoeg? 
Lees dan verder!

 

Dit ben jij: 

 

Jij bent zelfstandig en een manager die tussen de mensen staat. Je durft verantwoordelijkheid te nemen over het gehele QA/QC beleid. Je verbeterd en scherpt aan waar nodig. 
Je werkt mee met je collega’s en durft je handen vies te maken. Je controleert jouw beleid en stuurt mensen aan of coacht ze.  Je neemt graag de leiding en weet precies en hoe je effectief en prettig communiceert met alle betrokken partijen, zoals (eind) klanten en collega’s. Je houdt audits, je woont vergaderingen bij met het management. Je adviseert, rapporteert, controleert en stuurt aan. Ook ben je een flexibele teamplayer en je stelt je op als vraagbaak. 


Daarnaast:


•    ben je verantwoordelijk voor het implementeren, bewaken, optimaliseren, coördineren en professionaliseren van het QA/QC beleid.
•    Je werkzaamheden op QA gebied zullen zich met name richten op de beleidskundige aspecten en op QC gebied vervul je een aansturende rol en ben je de QC-specialist.
•    Je gaat in deze rol van meerdere QA/QC processen, één proces maken, samen met een team van specialisten. 
•    Je houdt controle op de geïmplementeerde processen en stuurt bij waar nodig. Je draagt zorg voor en beheert de QA/QC administratie en je stelt het kwaliteitshandboek op.
•    Je bent het eerste aanspreekpunt binnen onze opdrachtgever vanuit de eindklant m.b.t. inspecties en wil een langdurige relatie opbouwen met de eindklant.
•    Samen met de uitvoering (het WTB management) maak je een planning voor de inzet van de eigen QC inspecteurs.
•    Deze organisatie zoekt een manager die hun helpt met het opzetten en uiteindelijk behalen van de ISO-3834  en ISO-3834 audits.

 

Aanbod

 

Dit krijg jij van ons : 

 

Een belangrijke positie met veel verantwoordelijkheid, uitdaging, afwisseling en ontwikkeling.
Dit zijn de kernwoorden die deze baan het beste omschrijven. 
 

Je krijgt binnen deze toonaangevende aannemerij in Rotterdam alle ruimte om jouw talent verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het volgen van opleidingen. 


Je gaat aan de slag in een prikkelende omgeving & je werkt aan het QA/QC beleid waar verschillende vraagstukken en uitdagingen aan bod gaan komen. 


Maak jij jezelf onmisbaar voor deze werkgever? 
Dan behoort een vast contract zeker tot de toekomstmogelijkheden. 


Een goed salaris en prettige arbeidsvoorwaarden (Metalektro CAO)


Over onze opdrachtgever : 


Ga je aan de slag bij deze organisatie, dan werk je bij een bekende aannemer in de chemische-, petrochemische- en de olie en gasindustrie. 


Deze organisatie is al bijna 40 jaar verantwoordelijk voor grootschalige en multidisciplinaire projecten op het gebied van nieuwbouw en ombouw. 
Ook krijg je in deze organisatie te maken met uitdagende stops & turnarounds. 


Onze klant biedt nieuwe collega’s doorgroeimogelijkheden en een flexibele werkomgeving en heeft korte communicatielijnen. De organisatie is nog altijd groeiend en zoekt nu een geschikte, collegiale en ambitieuze QA/QC Manager. 
 

Werktijden

 

Volgens rooster opdrachtgever.

Eisen

 

Jij hebt:

•    Ervaring als QA/QC Manager of QC Inspecteur en minimaal 3-5 jaar ervaring in de (chemische) Industrie of de Offshore sector.
•    een afgeronde technische opleiding en HBO werk- en denkniveau. 
•    Een collegiale instelling en je kan goed samenwerken, je hebt vakinhoudelijk kennis en collega’s en klanten kunnen altijd bij jou terecht met vragen over het QA/QC beleid. 
•    Als persoon een sterke feeling met plannen en organiseren, je bent communicatief vaardig en je bent gewent te werken in een dynamische omgeving met ad hoc vraagstukken. 
•    Een flexibele instelling, je bent oplossingsgericht, je hebt daadkracht en inzicht. 
•    Een mindset die naar mogelijkheden zoekt, een zaak hoeft niet perse uitgesloten te zijn. Wie weet zijn er nog meer mogelijkheden of het toch te laten werken? 

 

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw loopbaan?

 

Grijp dan nu deze uitdagende kans. 
Neem meteen contact op met Zuidgeest Recruiter Jason.
Hij is te bereiken op 06-13853087. Je kunt hem ook een Whats’app bericht sturen. 

 

Bedrijfsprofiel

 

Bouw nú samen met Zuidgeest aan jouw toekomst!


Bij Zuidgeest sta jij als medewerker op één.
Dat merk je bijvoorbeeld aan de persoonlijke begeleiding.

Je hebt bij ons een vast aanspreekpunt, een professional die jou écht kent en kennis heeft van de praktijk. Dat praat wel zo makkelijk.

Ook kun je altijd rekenen op veilige werkomstandigheden en zijn we 24/7 bereikbaar voor jouw vragen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Zuidgeest is dé specialist in werk in de bouw, industrie, techniek en engineering.
Via ons werk je bij eersteklas betrouwbare bedrijven en haal je certificaten die je nodig hebt om verder te komen in jouw vak.

 

Wil jij niks missen?

 

Volg ons dan op Facebook, Instagram en LinkedIn.  

40
Volgens cao opdrachtgever
Rotterdam

Direct solliciteren!

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving

Vragen over deze vacature?

Vind jouw baan

  • Limburg
  • Noord-Brabant
  • Utrecht
  • Zeeland
  • Zuid-Holland