Vacature omschrijving

Vacature samenvatting

Industrie, Techniek, Engineering
Rotterdam
Op basis van uw persoonlijke wens
40

Werkvoorbereider WTB Rotterdam

27002 1671 x bekeken Rotterdam 40 Op basis van uw persoonlijke wens 45 Werkvoorbereider

Profielschets

 

Regio: Rotterdam
Duur van de functie: voor langer termijn, tot vast


Als Werkvoorbereider binnen deze internationale marktleider houdt je je dagelijks bezig de begeleiding van verschillende Maintenance opdrachten. Je zorgt ervoor dat collega’s het onderhoud zo goed en prettig mogelijk kunnen uitvoeren. Je houd je voornamelijk bezig met het voorbereiden van diverse opdrachten op uiteenlopende locaties in de bekende industrie van Rotterdam.

Zelfstandigheid, overzicht, kennis van materialen, klanten en je collega’s zijn belangrijke aspecten in deze functie. Je bent een spin in het web tussen klanten, organisatie en de medewerkers en je zet opdrachten om in werkdossier voor je collega’s en maakt afspraken met jouw klanten.

Ben jij iemand die snel kan schakelen, overzicht houd, techniek interessant vind en het uitdagend vind om veel verantwoordelijkheid te hebben? Dan zoeken we jou.


Daarnaast:

 

Rapporteer je resultaten van de projecten naar de Unit Manager & werk je nauw samen met hem of haar.
Wordt je opgeleid in dit specifieke vakgebied door interne opleidingen.
Heb je een uitgebreid takenpakket van (kost) calculaties tot aan tekenen, plannen en klant- en collega-contact. Je bent een dienstverlenend persoon en vind een divers takenpakket uitdagend.

Aanbod

 

Als Werkvoorbereider in de Werktuigbouwkunde bij deze toonaangevende organisatie heb je een baan met veel afwisseling en uitdagende opdrachten. Je werkt in een ambitieus & gezellig team, waar je verantwoordelijk bent over grote Maintenance klussen. Als het ene project klaar is, ben je de volgende klus al aan het voorbereiden. Uitdaging en ontwikkeling genoeg in deze functie.

 

Je kunt voor lange tijd aan de slag.
En maak jij jezelf onmisbaar bij ons opdrachtgevers?
Dan behoort een vast contract zeker tot de mogelijkheden!

 

Daarbij:

 

- Ontvang je een goed salaris en prettige arbeidsvoorwaarden (Metalektro CAO)
- Bieden wij jou unieke opleidingsmogelijkheden. Wij maken graag werk van jouw talent en investeren graag in jouw toekomst.

 

Over onze opdrachtgever:


Ga je aan de slag bij deze organisatie, dan werk je bij de internationale marktleider op het gebied van Onderhoud en Reparties in de Industrie. Een mooi en stabiele werkgever waar ontwikkeling van personeel wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Onze opdrachtgever heeft een intern opleidingscentrum en met het hoofdkantoor in Amerika, kan het zijn dat je daar ook eens heen mag vliegen. Ze zijn flink aan het groeien en willen dus graag investeren in nieuwe collega’s. 
 

 

Werktijden

 

Volgens rooster opdrachtgever.

Eisen


Als persoon ben je sterk in het overzicht houden van alle voorbereidende zaken met betrekking tot de onderhouds-projecten. Je kent de markt, de materialen en de mens. Je kan snel en ook ad hoc schakelen en je bent communicatief vaardig om je collega’s en klanten te begeleiden & te helpen. Je vind  samenwerken prettig en vind techniek interessant. Je bent sterk in het werk voorbereiden, zodat de projecten vlekkeloos kunnen worden uitgevoerd. Je hebt dus wel wat verantwoordelijkheid, maar dat houdt het werk ook spannend en uitdagend & daar wordt je voor beloond.


Je hebt :


* Een opleidingsrichting van MBO niveau 4 in de techniek afgerond
* Kennis van de Werktuigbouwkunde en/of de Industrie

* Ervaring met de tekenprogramma’s Autocad en/of Inventor
* Het talent om te multitasken, snel te schakelen en het overzicht te houden.

* Een flexibele, dienstverlenende en oplossingsgerichte houding.


Je bent : 

* In staat om te communiceren in het Nederlands en in het Engels, zowel mondeling als schriftelijk met zowel (internationale) klanten als collega’s .
* Je denkt goed na over de uitvoerbaarheid van jouw planning & administratie. Je schakelt snel als het nodig is en je denkt in oplossingen.
* Sociaal, nauwkeurig en zelfstandig.
* Woonachtig in de regio Rotterdam (max. 35 km afstand)

 

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw loopbaan?

 

Grijp dan nu deze prachtige kans.
Neem meteen contact op met Zuidgeest recruiter Jason. Hij is te bereiken op 06-13853087. Je kunt hem ook een Whats’app bericht sturen.

Bedrijfsprofiel

 

Bouw nú samen met Zuidgeest aan jouw toekomst!

 

Bij Zuidgeest sta jij als medewerker op één.
Dat merk je bijvoorbeeld aan de persoonlijke begeleiding.

Je hebt bij ons een vast aanspreekpunt, een professional die jou écht kent en kennis heeft van de praktijk. Dat praat wel zo makkelijk.

Ook kun je altijd rekenen op veilige werkomstandigheden en zijn we 24/7 bereikbaar voor jouw vragen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.


Zuidgeest is dé specialist in werk in de bouw, industrie, techniek en engineering.
Via ons werk je bij eersteklas betrouwbare bedrijven en haal je certificaten die je nodig hebt om verder te komen in jouw vak.

 


Wil jij niks missen?

 

Volg ons dan op Facebook, Instagram en LinkedIn. 

40
Op basis van uw persoonlijke wens
Rotterdam

Direct solliciteren!

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving

Vragen over deze vacature?

Je kunt terecht bij:
Jason Lussenburg
Jason Lussenburg

Vind jouw baan

  • Limburg
  • Noord-Brabant
  • Utrecht
  • Zeeland
  • Zuid-Holland