Over ons

Hebt u vragen of wilt u meer weten? We helpen u graag verder.

Zuidgeest

Zuidgeest Uitzendbureau is een uitzendorganisatie die is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van personeel in diverse sectoren, zoals de bouw, techniek, logistiek en productie. Het bedrijf is opgericht in 1978.
Zuidgeest Uitzendbureau staat bekend om haar persoonlijke aanpak en betrokkenheid bij zowel klanten als uitzendkrachten. Ze streven ernaar om de juiste match te maken tussen opdrachtgevers en kandidaten, zodat beide partijen tevreden zijn en succesvol kunnen samenwerken.

Het uitzendbureau biedt verschillende diensten aan, zoals uitzenden, detacheren, werving en selectie. Ze hebben een groot netwerk van bedrijven waar ze mee samenwerken en kunnen daardoor snel en flexibel inspelen op de wensen en behoeften van hun klanten.

Zuidgeest Uitzendbureau hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en voldoet aan diverse certificeringen en keurmerken, zoals de NEN 4400-1 norm en VCU-certificering. Ze zorgen ervoor dat hun uitzendkrachten goed zijn opgeleid en beschikken over de juiste certificaten en diploma’s.

Kortom, Zuidgeest Uitzendbureau is een betrouwbare partner voor zowel werkgevers als werknemers en staat bekend om haar professionele en klantgerichte aanpak.

Ons team

Sander

Mitchell